Contact

Pure passie en liefde voor het vak

Ontdek ons eethuis

Davide Giangrossi werkt als zaakvoerder van Passerel zowel in de keuken als in de zaal van zijn eethuis te Maasmechelen. De locatie en het prachtige gebouw staan garant voor een gezellige middag of avond in het authentieke fietscafé.

De menukaart is uitgebreid en bevat heerlijke gerechten en lekkere dranken. In de zaal kunt u zelf uw feest of evenement organiseren of dit door de zaakvoerder laten organiseren met alles erop en eraan. Alles kan besproken worden, van catering, tot versiering en muziek.

Huiselijke inrichting

Eethuis Passerel is zeer huiselijk ingericht. Dit was een bewuste keuze, want voor Jeannette, de vrouw van Davide, is het de bedoeling de klanten een warm “thuis”-gevoel te geven van zodra men binnen stapt. Jeannette is zelf actief bezig met interieurdesign en heeft haar eigen webshop, Passato. Interieur, huis en thuis, sfeer en gezelligheid, luxueuze uitstraling, authenticiteit en originaliteit zijn allemaal kernwoorden waar Passato voor staat.

Kijk zelf maar eens op de website en ontdek unieke en betaalbare woonaccessoires om uw eigen huis een authentiek, nostalgisch en sfeervol karakter te geven.

Openingsuren

Oktober t/m April:

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag 13.00 - ...
Zaterdag & zondag 12.00 - ...
Woensdag gesloten

 

Mei t/m september:

Maandag t/m zondag 10:00 - ...
Giangrossi Davide
Contacteer ons!
089 44 91 85089 44 91 85